Regulament

PREAMBUL

Dragi consumatori de evenimente,

În contextul situației sanitare speciale pe care o traversăm in aceasta perioada, regulile de acces și conduită în timpul evenimentelor, au suferit unele modificări. Pentru că ne dorim să vă bucurați de o experiență cât mai plăcută dar extrem de sigura pentru sanatatea d-voastra, vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare in ceea ce priveste accesul în locație, cât si in desfasurarea propriu-zisa, pentru ca participarea dumneavoastră la “Freedom Events” să se desfășoare în condiții optime de securitate.

Freedom Events este un spatiu destinat evenimentelor, din confortul masinii personale. Nu am fi reusit sa va punem la dispozitie un alt gen de amenajare a locului ocupat de dumneavoastra, mai sigur, mai igienizat sau mai confortabil !

Iar daca in starea de urgenta pe care impreuna am traversat-o in perioada martie-mai 2020, unicele locuri in care ne aflam 100% in siguranta erau casa sau masina personala, aceasta din urma deserveste astazi dorintei noastre de evadare si relaxare !

Iar daca nu v-am convins si unicul loc in care aveti incredere, ramane canapeaua din livingul dumneavoastra, va invitam sa accesati sectiunea LIVE din site-ul www.freedomevents.ro sau direct pe platforma www.vero.ro, unde vom transmite evenimentul integral, in regim  PPV (pay per view).

Vă mulțumim că ați ales Freedom Events pentru evadarea din coditian si reintoarcerea spre evenimentele culturale. Speram sa va redam aproape in totalitate senzatiile si emotiile din trecut, care din nefericire au fost anulate in ultimele luni.

Pentru ca inainte de orice distractie, siguranta publicului nostru este prioritara, va invitam sa cititi regulamentul de functionare:

REGULI SPECIALE DE ACCES ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19

 1. Accesul în locație
 • accesul se face exclusiv cu autoturismul, cu condiția ca ocupanții unui autovehicul să fie membrii aceleași familii și/sau grupuri de până la 3 persoane;
 • la intrarea în locație se verifică temperatura celor din autoturism de către personalul echipat cu echipament de protecție. Sunt lăsate în incintă doar persoanele care au temperatura de maximum 37,3°C. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces iar biletele achizitionate nu sunt retunabile.
 • Accesul în locație se face pe bază de bilet achizitionat exclusiv online, accesand freedomevents.ro sau www.iabilet.ro Biletul va fi trimis pe email si scanat la intrarea in incinta, fara a fi necesara printarea acestuia.  Din motive de siguranță și pentru a putea parcurge procedurile de intrare în timp util, recomandam publicului sa ajunga in zona de eveniment cu minim 2h inainte de ora de inceperea a spectacolului pentru a trece de etapa de verificare a temperaturii si a biletelor.
 • parcarea este amenajată în așa fel încât între autovehicule să se păstreze distanța de 2 metri stânga/dreapta și 2 metri față/spate

Sunt definite 4 zone cu cai specifice de acces: Zona A, B, C si D. Pentru fiecare zona exista 3 categorii de bilete: Silver, Gold si VIP, 52 locuri – Zona VIP, 266 locuri – Zona GOLD si 201 locuri – Zona SILVER, conform hartii locurilor.

 • Conform locului ales la cumpărarea biletului, veți fi ghidat către acesta de către colegii noștri. Recomandăm ca pentru mașinile de tip SUV să luați în calcul la achiziționarea biletului un loc în lateral sau în spate, pentru a nu bloca vizibilitatea pentru ceilalți participanți.
 • Accesul peroanelor cu dizabilitati este permis in mod gratuit dar tot cu autoturism. Pentru a beneficia de aceasta facilitate, va rugam sa trimiteti o cerere la info@freedomevents.ro.
 1. Comportamentul in locatie
 • pe parcursul evenimentului tip drive-in, spectatorii nu părăsesc autoturismul, cu excepția cazului în care doresc să meargă la toaletă sau pentru urgente medicale;
 • părăsirea de către spectatori a autoturismului in situatiile descries mai sus, va fi permisă numai în condițiile purtării de mască (medicală/nonmedicală). Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul;
 • distanța fizică între spectatorii care au părăsit autoturismul pentru motive excepționale va fi de minimum 2 m si este obligatorie si la intrarea/iesirea din zona in cauza.
 • Fumatul este permis doar in interiorul autovehiculuilui.
 • Nu este permis accesul și consumul de produse aduse din exteriorul locației noastre.
 • În cazul în care doriți să părăsiți zona evenimentului înainte de finalizarea acestuia, vă rugăm să folosiți numai ieșirile special marcate în acest sens. Va rugam sa tineti cont ca un acces ulterior nu mai este posibil.
 • Acest regulament este conform normelor în vigoare și poate suferi modificări, în funcție de evoluția Covid-19.
 • Orice încalcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de vizionare și părăsirea imediată a spațiului Drive In.
 1. Instructiuni suplimentare pentru buna desfasurare a evenimentului
 • Sunetul va fi difuzat pe frecvența radio anunțată la începutul evenimentului pe ecranul de proiecție. Vă rugăm să setați frecvența radio din setările manuale ale radioului mașinii dumneavoastră.
 • Vă rugăm ca pe timpul desfășurării evenimentului să nu aveți aprinse luminile mașinii. Dacă aveți un autoturism care are funcția automată de lumini, vă rugăm să o dezactivați din setările de lumini.
 • O componenta specifica evenimentelor drive-in este data de partea video. Dorim sa surprindem emotii, instantanee sau alte diverse cadre. In locatia evenimentului vor fi amplasate numeroase camere video si este posibil sa fiti filmati/inregistrati si difuzati pe ecranele gigant din locatie sau in materialele promotionale ulterioare evenimentului, fara a cere consintamantul dvs. pentru acest lucru.
 • Comenzile de mâncare și/sau băutură se fac pe site-ul freedomevents.ro, sectiunea food&drinks. Nu sunt acceptate plățile cash, ci doar cele online prin intermediul platformei.
 • Toate comenzile vor fi aduse de personalul nostru la geamul mașinii dumneavoastră pentru a evita orice contact sau expunere. Produsele vor fi ambalate și nu vor fi atinse în timpul livrării. Pentru o buna planificare a livrarii către toți clienții, puteti accesa comenzile pentru băuturi și mâncare dupa ce v-ati ocupat locul, inainte de inceperea evenimentului. Comenzile vor fi livrate în funcție de ordinea primirii lor.
 • Va rugam sa urmariti in detaliu marcajele spatiului de eveniment, sa acordati atentie informarilor audio-video sau celor scrise care vor descrie in detaliu toate regulamentele/reglementarile specifice (norme de distantare, norme de igiena, norme de siguranta, norme de evacuare in caz de urgente, etc)
 • În cazul în care condițiile meteo nu permit desfasurarea concertului in conditii de siguranta, biletele nu sunt rambursabile și vor fi transferate pentru o dată ulterioară.
 1. Evacuarea spațiului de eveniment
 • Pentru a respecta regulile de distanțare fizică, spațiul de eveniment are o capacitate de 519 locuri, împărțite in patru zone A-B-C-D, fiecare zona avand cai specifice de acces/evacuare. In fiecare zona, regasim cele 3 categorii de bilete: 52 locuri – Zona VIP, 266 locuri – Zona GOLD si 201 locuri – Zona SILVER, conform hartii locurilor.
 • Evacuarea locației se face începând cu locurile din fata (Zona VIP /Zona GOLD) și continuând cu cele din spate (Zona Silver).
 • Vă rugăm respectați indicațiile prezentate la fața locului în privința ordinii de evacuare. Agentii de ordine si personalul din organizare, va vor indruma pe toata perioada de desfasurare a evenimentului.
 1. Alte informatii

În cazul modificarilor ad-hoc ale legislatiei in vigoare ce ar determina anularea sau amanarea evenimentului, biletele nu sunt rambursabile dar pot fi folosite pentru o data ulterioara.

Prezentul Regulament se aplică cu privire la organizarea și desfășurarea evenimentului. Regulamentul prezintă drepturile și obligațiile pe care participanții sunt obligați să le respecte pentru garantarea siguranței și a confortului tuturor.

Prin cumpărarea unui bilet sau prin folosirea unei invitații, participantul acceptă toți termenii și condițiile prezentate în regulament, încălcarea lor atrăgând după sine, dacă nu se prevede altfel, evacuarea din zona evenimentului.

Participanții convin că Organizatorul are dreptul de a modifica unilateral regulamentul până la ora de închidere a evenimentului, fără notificare prealabilă către aceștia. Orice modificare va fi afișată pe site-ul evenimentului www.freedomevents.ro și la intrarea în eveniment.

Modificarea prețului biletelor nu constituie modificare a termenilor și condițiilor.

Regulamentul poate fi găsit pe www.freedomevents.ro și va fi afișat la intrarea în perimetru.

Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim distractie placută !