Despre noi

Noi suntem cei ce se aruncă înainte cu emoție și cu toată puterea pe care am adunat-o în luni întregi de frământări. Noi suntem cei ce spun ”The Show Must Go On” și o spunem în cor, cei mai bine de 100 de oameni din toată țara, implicați în logistică și organizare.

Suntem aici și ne bucurăm că putem să oferim un spectacol complet de sunet, lumină și culoare într-o lume care a devenit gri și apăsătoare. Vara 2020 trebuia să fie o bucurie imensă. Festivaluri, concerte, evenimente, o explozie de bucurie. În schimb, lumea s-a închis și, odată cu ea, evenimentele așa cum le știam s-au anulat sau își schimbă cu totul identitatea.

Noi am ales libertatea, în forma în care e ea posibilă acum. Suntem în Sibiu, un oraș care s-a dezvoltat și a crescut datorită evenimentelor culturale, iar Freedom va duce asta la alt nivel.

Sub sloganul “Spectacolul trebuie să continue!”, pe 8 august lansăm Freedom, un nou concept de evenimente de tip drive-in, ce își propune să aducă publicului sibian concerte și piese de teatru, vreme de 8 weekenduri consecutive (8 august – 30 septembrie).

New Drive-In Concept in Sibiu

Peste 1.500 de spectatori pot lua parte la fiecare eveniment

Locația de desfășurare a evenimentelor se află la 10 minute de centrul orașului Sibiu, în vecinătatea Fabricii de Cultură, deja bine-cunoscută publicului ca un centru alternativ pentru educație și se întinde pe o suprafață de 41.000 mp, oferind astfel participanților un acces generos în eveniment.

Freedom Arena are o capacitate de peste 500 de autovehicule, cu posibilitatea ocupării a trei locuri în fiecare mașină, fără a fi impusă purtarea măștii (în mașină) timp de 4 ore. Astfel, se va asigura accesul a minim 1.500 de persoane, respectând normele de distanțare socială impuse de legislație, dar oferind participanților tot confortul.

Dotări tehnice impresionante și food court 

De asemenea, în cadrul locației va fi amplasată o structură tehnică masivă (scenă 31x18m, video 200mp, lumini inteligente 100 buc.) în așa fel încât spectatorii să poată beneficia de vizibilitate maximă a evenimentelor; sunetul va fi transmis pe frecvența radio dedicată în fiecare mașină, iar un food court diversificat, cu avantajul comandării printr-o aplicație online a produselor de food & drinks, va completa experiența de la fața locului.

Dorind să ofere spectatorilor acces la evenimente de calitate, ne asigurăm că în cadrul proiectului for fi derulate acțiuni culturale diverse: concerte, spectacole de teatru și chiar prezentări de modă dar și că programul ar putea fi continuat până la sfârșitul anului 2020.

“În contextul actual, turiștii vor fi mult mai motivați să aleagă Sibiul ca destinație de concediu, având posibilitatea de a se delecta și cultural, profitând în același timp de atracțiile deja cunoscute ale orașului. Iar sibienii, consumatori fideli de evenimente, vor beneficia în continuare de avantajul de a locui într-un oraș încărcat de istorie dar, în același timp, foarte ancorat în mondenitate, atunci când vorbim despre experiențe sociale sau culturale.”, povestește Anca Popică, Project Manager.

Freedom are în spate o echipă de profesioniști din firme specializate în organizarea de evenimente, cu o vastă experiență în domeniu, ce și-a propus ca, pe durata proiectului, să ofere peste 150 locuri de muncă, artiștilor posibilitatea de a susține concerte și spectacole chiar și în aceste momente grele, dar și divertisment de calitate, în condiții de maximă siguranță, publicului.

   • 500 de mașini
   • 41.000 de metri pătrați
   • Scenă de 31 x 18 m
   • Peste 30 de artiști
   • 8 weekend-uri de poveste

Din culisele Freedom Events